25 Ekim 2009 Pazar

Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle 25 10 2009

25 Ekim 2009 Pazar günü Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçına çıkıyorlar.Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadındaki maç saat 20.00 da başlıyor.Derbi maçını Bünyamin Gezer yönetiyor.Yan hakemler Serkan Gencerler ve Tarık Ongun olacak.

Sakatlıklarını atlatıp dün takımla çalışan Alex ve Güiza’nın yanısıra, önemli birşeyleri olmadığı belirlenen Semih ile Kazım da derbide forma giyebilecek.

Sakatlıklardan çok çeken ve Alex, Güiza, Deivid gibi oyuncularından yararlanamazken, Semih’i de Steaua Bükreş deplasmanında oynatamayan Fenerbahçe’de, derbi öncesi sevindirici gelişme. Romanya’ya götürülmeyen Alex ve Güiza, dün takımla çalışmalara başladı. Antrenmanın tamamında yer alan iki oyuncunun, derbide forma giymelerinde bir engel bulunmadığı belirlendi. Öyle ki, teknik direktör Daum, Kaptan’ın oynamaması durumunda onun görevini kime vereceği sorusuna, “Alex’li bir takım planlıyorum” yanıtı vererek, Sambacı’yı sahaya süreceğini vurguladı. Steaua Bükreş maçı öncesi idmanda sakatlanan ve Avrupa Ligi’nde forma giyemeyen Semih Şentürk’ün de dün çekilen MR’ında önemli birşeyi olmadığı belirlendi. Böylece, Bükreş’te sahaya forvetsiz çıkan Daum’un elinde derbi öncesi iki alternatif birden oluştu: Güiza ve Semih.

Kulübede hangi yabancı oturacak
Bükreş maçında sol ayağına darbe alan Kazım’ın da sakatlığının önemli olmadığı ifade edildi. Bir süre önce Almanya’da ayağındaki platini aldıran ve sahalardan 4-6 hafta uzak kalacağı söyleyen Deivid’in de, önümüzdeki hafta oynayacak duruma geleceği kaydedildi. Deivid dışında 7 yabancısı da oynamaya hazır olan Daum, kimi dışarıda bırakacağını düşünmeye başladı. Alman hocanın, iki alternatif üzerinde durduğu belirlendi. Birincisi tam hazır olmayan Güiza’yı yedek soyundurup, duruma göre ikinci yarıda oyuna almak. İkincisi, formsuz Santos’u kesip, Carlos’un önünde Vederson’u oynatmak.

Aslan’da son dakika
Dinamo Bükreş maçında Arda Turan’ı dinlendiren Galatasaray’da, tamamen iyileşen Hakan Balta’nın takıma katılması sevinç yarattı. Emre Aşık dışında eksik kalmadı.

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin 2 puan arkasından yarışı ikinci sırada sürdüren Galatasaray, ezeli rakibini yenerek hem şeytanın bacağını kırmak istiyor, hem de liderliği ele geçirmek… Arda Turan, Milan Baros ve Gökhan Zan gibi aslarını Dinamo Bükreş karşısında dinlendiren Sarı-Kırmızılılar’da, sakatlığı nedeniyle yine bu maçta forma giyemeyen Hakan Balta’nın iyileşerek takıma katılması teknik heyeti sevindirdi. Derbi öncesinde tek eksik, sakatlığı süren Emre Aşık…

Nonda yine yedek
Bir son dakika aksiliği olmadığı takdirde Frank Rijkaard’ın derbi 11′i de netleşmeye başladı. Kalede Leo Franco’nun oynaması kesin. Savunma Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin ve Hakan Balta’dan oluşacak. Hollandalı hoca, defansif orta saha seçiminde henüz kararını vermedi. Ayhan Akman, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal’dan ikisi sahaya çıkacak, biri ise yedek soyunacak. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalarını sürdüren Linderoth sürprizi olabilir mi? Son Dinamo Bükreş maçı kadrosuna bile alınmadığı için, bu çok zayıf bir olasılık olarak karşımızda duruyor. Tek forvet Milan Baros’u besleyecek olan isimler de kesin gibi… Sağda Keita, solda Arda ve ortada Elano… Elano’daki kıpırdanma, Arda’nın dinlendirilmesi ve Keita’nın çok istekli hali, kuşkusuz Rijkaard’ın en büyük kozu olacak. Gol makinesi Nonda ise, çoğunlukla olduğu gibi yine son bölümde şans bulacak.

Seja o primeiro a comentar

Yorum Gönder

Yasal Uyarı

SİTEMİZDE YAYINLANAN İÇERİKLER TAMAMEN P2P TEKNOLOJOSİ İLE BU YAYINI
DAĞITAN KİŞİLERDEN EMBED YARDIMLARIYLA ALINMAKTADIR.SİTEMİZDE LİG
TV,FILM,DIZI,MUZIK VE KLİPLERİ İLE İLGİLİ YAYIN YAPILMAMAKLA BİRLİKTE BU
YAYINLARA ORTAKLIKLARIMIZ`DA BULUNMAMAKTADIR.İLERİDE DOĞACAK YASAL YÜKÜMLÜLÜK
ASIL YAYINI YAPAN KİŞİLERE AİTTİR

Düzenleyen Emre.

Sayfa Başına Git